Legforróbb ajánlataink

További aktuális lehetőségekkel kapcsolatban nézd meg az Ingatlan Túra Videók menüpontunkat, ahol videók segítségével mutatjuk be a legjobb lehetőségeket, illetve keress minket az elérhetőségeinken, a legjobb lehetőségeket hajtjuk fel számodra:)

Laguna Beach Resort 1 lakóparkban, Jomtien városrészben eladó egy 7. emeleti óceáni kilátással rendelkező bútorozott és gépesítetett saját névre vásárolható nappali és egy hálószobás lakás. Hullám efektusos medence, portaszolgálat, gym, parkoló használat.
Igény esetén egy éves BÉRLETI GARANCIA, 9.000 THB / hónap

Vételár: 1.65M THB (~16.5M HUF)

Bővebb információ>>>

Már BitCoin-ért is megvásárolható!!!
8% ÉVES BÉRLETI GARANCIA! 
Jomtien városrészben, The Maldives lakóparkban eladó egy 7. emeleti, komplett bútorozott és gépesített stúdió lakás. 7 medence, edzőterem, bevásárló központ, teremgarázs használat, portaszolgálat, számos extra.

Vételár: 1.25M THB (~12.5M HUF) földhivatali költségek 100eTHB (kb.1M HUF)
Bérleti garancia: 8.500 THB / hónap (8%/év)

Bővebb információ>>>

ARCADIA BEACH RESORT lakóparkban medencére néző egy hálószobás komplett bútorozott és gépesített, még nem lakott, új építésű lakás eladó. Jomtien és Pratumnak városrész határában, nagyon színvonalas lakópark, több medencével, tetőterasszal, étterem-bár, portaszolgálat, parkoló használat az árban, kiváló adottságú saját névre vehető medencére néző lakás.

Vételár ár: 1.8M HUF (~18M HUF) 

Bővebb információ>>>

További ajánlatainkkért keressen minket elérhetőségeinken, illetve néz meg az Ingatlan Túra videókat!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk legforróbb ajánlatainkról!