Vásárolj BitCoin-ért lakást Thaiföldön és takarítsd meg a kritovaluta áfolyamnyereség után fizetndő adót!

Egy speciális konstrukciót dolgoztunk ki, ami számos előnnyel bír részedre, ha nagy összegű kriptovaluta megtakarítással rendelkezel

Bár Thaiföldön a BitCoin vagy más kriptovaluták bár elterjedtek, de még nem számítanak hivatalos fizetőeszköznek, a nemzetközi cégcsoportunk viszont egy olyan pénzügyi megoldást dolgozott ki, aminek köszönhetően teljesen jogszerűen megtudjuk oldani a USDC, USD-T, BNOX vagy BitCoin-ért történő lakás vásárlást Thaiföldön, elsősorban Pattayán.

Miért lehet érdemes kriptovalutáért lakást vagy villát vásárolnod Pattayán?

  • Akár 15% nyereségadót is megtakaríthatsz, ha nem váltod vissza FIAT pénzre a kriptovalutádat, hanem közvetlenül használod fel a segítségünkkel thaiföldi lakásvásárlásra.
  • A virtuális befektetésedet átkonvertálhatod ingatlanba, mindezt adómentesen
  • A kriptovaluta jövedelmed eredetét nem kell igazolnod senki irányába
  • Később, amikor értékesíted az ingatlant igazolható jövedelemre tehetsz szert ingatlan eladásból, csak a szerzési érték feletti rész után kell adót fizetned, de bizonyos legális módszerekkel ez az adófizetés is lecsökkenthető vagy bizonyos esetekben akár nulla is lehet.
  • A bérleti díjból rendszeres passzív jövedelemre tehetsz szert
  • Mivel piaci ár alatti lakást vásárolsz a segítségünkkel további tőkenövekedésre számíthatsz

A saját tulajdonban lévő óceáni panorámás toronyházi lakásainkon és olcsóbb árkategóriás, de szintén rendkívül színvonalas és modern resort típusú lakásainkon kívül megbízásra is értékesítünk lakásokat kriptovalutáért.

Bővebb információért és aktuális ajánlatokért keress minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!