Vásárolj BitCoin-ért lakást Thaiföldön és takarítsd meg a kritovaluta áfolyamnyereség után fizetndő adót!

Egy speciális konstrukciót dolgoztunk ki, ami számos előnnyel bír részedre, ha nagy összegű kriptovaluta megtakarítással rendelkezel

Bár Thaiföldön a BitCoin vagy más kriptovaluták bár elterjedtek, de még nem számítanak hivatalos fizetőeszköznek, a nemzetközi cégcsoportunk viszont egy olyan pénzügyi megoldást dolgozott ki, aminek köszönhetően teljesen jogszerűen megtudjuk oldani a BitCoin-ért történő lakás vásárlást Thaiföldön, elsősorban Pattayán.

Miért lehet érdemes BitCoin-ért lakást vagy villát vásárolnod Pattayán?

  • Akár több, mint 30% nyereségadót is megtakaríthatsz, ha nem váltod vissza FIAT pénzre a kriptovalutádat, hanem közvetlenül használod fel a segítségünkkel thaiföldi lakásvásárlásra.
  • A virtuális befektetésedet átkonvertálhatod ingatlanba, mindezt adómentesen
  • A kriptovaluta jövedelmed eredetét nem kell igazolnod a helyi hatóságok felé
  • Később, amikor értékesíted az ingatlant igazolható jövedelemre tehetsz szert ingatlan eladásból, csak a szerzési érték feletti rész után kell adót fizetned, de bizonyos legális módszerekkel ez az adófizetés is lecsökkenthető vagy bizonyos esetekben akár nulla is lehet.
  • A bérleti díjból rendszeres passzív jövedelemre tehetsz szert
  • Mivel piaci ár alatti lakást vásárolsz a segítségünkkel további tőkenövekedésre számíthatsz

A saját tulajdonban lévő óceáni panorámás toronyházi lakásainkon és olcsóbb árkategóriás, de szintén rendkívül színvonalas és modern resort típusú lakásainkon kívül megbízásra is értékesítünk lakásokat BTC-ért.

Bővebb információért és aktuális ajánlatokért keress minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken!